Gość Marcin Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Witam!!! Mam problem z kregoslupem szyjnym i moze piersiowym otoz zaczelo sie od tego ze zaczolem wyciskac zla technika mostkowania ze wyginalem sie tak ze dupe mialem w gorze a stopy na ziemi Problem sie zaczol od tego ze wystepowalo w potylicy takie jakby mrowienie i napiecie a kregoslupa jakbym nie odczuwal zrobilem przeswietlenie odcinka szyjnego i nic powaznego nie wykazalo lekarz przepisal mi na napiecie tolperis zeby troche rozluzniac Ostatnio zaczolem cwiczyc po cwiczeniach na plecy na prostownik zaczolem odczuwac klucie w odcinku szyjnym i tak jakby miedzy lopatkami , bol jest silny Mrowienie w potylicy powoli ustepuje czy jest to cos bardzo powaznego i co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 To raczej objawy przeciążenia mięśni karku i grzbietu. Radziłbym zacząć pływać, a może i wybrać się na masaże. Ćwiczenia odciążające mięśnie karku i grzbietu zapewne przyniosą efekty. Nie należy ich zbytnio przeciążać, a nie będą występowały z nimi problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Twoim zdaniem powinienem sie udac do Kregarza na nastawienie kregow albo jakis masaz co uzna za stosowne Mam zamiar kupic masc Fastum Co sadzisz o silowni moge cwiczyc lekko z zapasem powtorzn zeby wzmocnic miesnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Głównie zalecam pływanie i masaże. Można też używać żeli przeciwbólowych i przeciwzapalnych np. Fastum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 stapler moglbys podac swojego maila badz odezwac sie na mojego cinek88888@o2.pl przeslal bym Tobie zdjecia RTG moze bys sie czegos dopatrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi