Gość Arek Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Witam. Jestem chłopakiem w wieku 13 lat i od pewnego czasu pod brodawką piersi wyczuwam jakieś zgrubienie. Czy jest ono związane z okresem dojrzewania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Tak, takie zgrubienie w okolicy sutka jest zwłóknieniem związanym z procesem dojrzewania. Zmiana taka powinna samoistnie ustąpić. Warto przy najbliższej wizycie u pediatry wskazać mu opisaną zmianę, aby lekarz się jej przyjrzał i potwierdził te podejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość natalia Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 witam mam 17 lat rok temu maiłam wyciany kaszak w prawym pamieni miałam, wypadek na rowerze i uderzyłam się w prawej piersi 2 miesiace temu odkryłam guz u siebie bardzo mnie boli a byłam u onkologa i powiedział że to nic takiego nie jest i zabieg bende miała 20 grudnia nie wiem co mam robić chodze do szkoły nie chce być cały czas na zwolnieniu pomocy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi