Gość Mateusz Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam mam ginekomastie juz ponad 3 lat jeszcze rok temu gdy dotykałem tego guza czyli ginekomastii to mnie bolało dziś nie czuję bólu guz jest mniejszy o połowę niż był rok temu kiedy może zniknąć ginekomastia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Czasami taki stan ustępuje w przypadku dojrzewania. Najczęściej po około roku. Jeśli tak długo się utrzymuje czyli 3 lata raczej wątpiące jest, że ginekomastia zniknie całkowicie. Najlepiej w tej sprawie jeszcze skonsultować się z chirurgiem bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mati Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 A co mi chirurg może zrobić ,zabieg jest chyba od 21 wieku więc jakaś maść czy coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Nie powiedziane jest, że takie zabiegi wykonuje się dopiero od 21 roku życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 nie wiem dokładnie czy od 21 ale od 18 na pewno a ja mam 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi