Gość Amadeusz Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam serdecznie, na forum pojawiało się wiele postów odnośnie wędzidełka natomiast nie odnalazłem pytania które mnie nurtuje. Opiszę sytuacje: współżyłem z wieloma kobietami od kilku lat i nie miałem żadnych kłopotów, po pierwszych kilku stosunkach ostatnio z moją nową partnerką doszło do tego że odczułem bóle wędzidełka, finalnie doszło do zerwania. Po 2 tyg od zerwania dostałem się w końcu do urologa ,który stwierdził że nic nie należy z tym robić i że się zagoiło i dał mi do zrozumienia że mogę spokojnie współżyć dalej. Na następny dzień podczas stosunku delikatnie pękło ponownie, aczkolwiek podejżewam z tego co widzę że tamta rana pomimo spostrzeżeń lekarza mogła się nie zagoić do końca. Nurtują mnie dwa pytania: Czy jak ktoś nie miał z tym nigdy żadnego problemu to może się to ujawnić nagle ? Czy jest opcja żeby to była wina partnerki i jej układu płciowego? Długość stosunków była standardowa prawie zawsze ze wszystkimi partnerkami jeśli to miałoby jakiś wpływ na odpowiedź. Z góry dziękuję serdecznie za odpowiedź. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Czy jak ktoś nie miał z tym nigdy żadnego problemu to może się to ujawnić nagle ? - tak, nie zależy to praktycznie od niczego konkretnego Czy jest opcja żeby to była wina partnerki i jej układu płciowego? - no czasami może tak być (np. zbyt wąskie ujście pochwy, zbytnia suchość pochwy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amadeusz Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Dziękuję serdecznie za informacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi