Gość Adam Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Jestem młody wiele z lekarzami styczności nie miałem , moje pytanie brzmi : czy kamień w nerkach można wykryć poprzez zwykłe badanie moczy czy jest potrzebne USG ? gdyż ostatnio odczuwam ból w miedniczkach , odbycie i dolnej cześci prącia ?( jest to ze sobą powiązane ? ) - z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 czy kamień w nerkach można wykryć poprzez zwykłe badanie moczy czy jest potrzebne USG ? - jedynie badanie USG układu moczowego może wykryć kamicę układu moczowego, badanie moczu jest w tym przypadku badaniem wspomagającym gdyż ostatnio odczuwam ból w miedniczkach , odbycie i dolnej cześci prącia ?( jest to ze sobą powiązane ? ) - takie objawy rzeczywiście mogą sugerować kamicę dróg moczowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 a zaczerwienienie cewki moczowej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi