Gość Jarek Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Witam, od jakiegos czasu doskwiera mi ból prawego jadra, wczoraj zauwazyłem, że jądro jest napuchniete i przy dotykaniu troche bardziej boli. Bol jadra zaczal sie od momentu gdy pewnego wieczoru przewiało mnie. Bylo dosyc chłodno a ja mam rownież problem z nerkami i wraz z bolem nerek pojawil sie bol jadra. Po zazyciu wieczorem tego samego dnia No-Spy i Furaginium na nastepny dziej i nerki i bol jadra ustal. Teraz po jakimś tygodniu bol jadra powrocił wraz z opuchlizna. Bol jest odczowany rowniez w okolicach pachwiny. W poniedzialek mam zamiar udac sie do Urologa. Czy to cos groznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 To zapewne zapalenie jądra. Taki stan wymaga odpowiedniego leczenia i to jak najszybszego. Urolog po badaniu włączy odpowiedni schemat leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi