Gość remik Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Nagle pojawił się niewielki tępy ból w okolicy mostka,czasami piekący.Czułem się strasznie senny i spałem od 8-16 z przerwami na picie po którym mi się strasznie odbijało-bekało.Kiedy wstałem miałem głos jak przy zapaleniu głośni-chrypkę.Obecnie chrypki nie ma ból w mostku pojawia się samoczynnie ale częściej przy połykaniu,do tego bekam jak najęty(nawet bez wcześniejszego łykania). Od gdzieś 2 lat mam częste biegunki i nieco rzadsze zatwardzenia oraz częste oddawanie gazów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Takie objawy mogą wymagać pogłębienia diagnostyki np. wykonania USG jamy brzusznej, gastroskopii, być może też kolonoskopii. Najlepiej, aby Pana zbadał gastroenterolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi