Gość Marcin Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Po winkach PSA ( testosteronu ) ? - 0,724 ng/ml * 2.50 mam 19 lat . jest do dużo czy mało ? nie wiem jak to rozumieć w swoim wieku mam sie martwić , moj doktor przepisał mi Azimycin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Jeśli wynik badania określa PSA (antygen gruczołu krokowego) to wynik jest prawidłowy, w normie. Proszę stosować się do zaleceń lekarza prowadzącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 dziękuje * ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi