Gość Martyna Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Panie doktorze od tygodnia po prawej stronie mam guzek bylam u lekarza i stwierdzil ze to`` ropień koło łechtaczki`` i mowi ze to bardzo zle miejsce na ropien i nie chce go usunac szybko bo doktor powiedzial ze za bardzo bedzie mnie bolalo i kazal mi poczekac az on urosnie i wtedy przyjsc do niego ponownie i on to usunie.czy to jest grozne?dlaczego powstalo?na czym polega usuniecie tego ropnia?czy napewno warto czekac?bardzo mnie martwi moja sytuacja prosze o szybkie rozwiazanie moich watpliwosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Annia Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Mnie boli cala lecztaczka i to coraz bardziej od jakihegos pol roku. Parterow mialam kilku. Zaden nie mogl zrozumiec bo zekomo tam jest orgazm *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi