Gość Mateusz Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Witam,mam 14 lat i nie dawno zdenerwowałem się ponieważ zauważyłem, że mam w mosznie kulkę która jest połączona z lewym jądrem,jakimis żyłkami lub kanalikami,samo lewo jądro jest takiej samej wilekości co prawe,na żadnym z jąder ani na tej kulke nie mam żadnych zgrubien,nierowności czy innych podobnych rzeczy,co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Chciałbym dodać ,że nie odczuwam bólu i ,że z tego co czytałem na forum to mogą to być nasieniowody,więc chałem też dodać że ulka jest wielkości prawie połowy lewego jądra i że jest blisko niego,więc te żyłki które je łączą sa raczej krótkie,bardzo proszę o odpowiedz ponnieważ się denerwuje a bez jakiejkolwiek odpowiedzi nie chce isc do lekaża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi