Gość Paulina Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Jak długo po operacji nie można pracować. Chodzi mi o wysiłek fizyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Około 2-3 miesięcy. O tym jednak zawsze decyduje lekarz prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiki Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Jestem 4 miesiące po operacji tętniaka mózgu i zaczynam powoli pracować , daję radę ale w momentach kiedy kucam i podnoszę się mam zawroty głowy. Jestem jeszcze trochę słaba i muszę trochę odpoczywać. Mam inny problem , zrobiłam się bardzo nerwowa i mam problemy z opanowaniem tego.Czyżby jakiś efekt po operacji? Mnie pod wpływem dużego wysiłku oderwał się kawałek i przesunął się z czoła na kark. Usunęli mi go przez żyłę w pachwinie. Resztę usunęli mi przez cięcie od lewego ucha do ponad połowy czoła ( 29 szwów ) Dopiero po operacji dowiedziałam się że chirurdzy nie byli pewni czy przeżyję i podczas operacji jeden z nich wyszedł i poprosił żeby wezwać moje dzieci. Na szczęście żyję. A teraz walczę z nerwami i jest mi trudno to opanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi