Gość Paweł Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Witam! Miesiąc temu zachorowałem na katar, pozostał ból gardła nasilający się nocą. Trzy dni temu (nieistotne w jakich okolicznościach) na migdałku językowym wyczułem guzek bądź wrzód. Dwóch lekarzy zaglądało mi już do gardła i oboje uznali, iż nic nie widzą. Dodam iż wykonano mi test OB i wynik jest w normie. Do kogo skierować się z tym problemem? Czy jest to guzek czy może to być wrzód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Do kogo skierować się z tym problemem? - najlepiej z tym problemem udać się do laryngologa Czy jest to guzek czy może to być wrzód? - wrzód jest to ubytek pełnej grubości w śluzówce, która nie występuje na migdałku dlatego tam nie może być owrzodzenia - być może to jakiś guzek czyli uwypuklenie występujące w migadałku (może typu zapalnego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi