Gość jola Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Mam pytanie własnie wczoraj wyszłam ze szpitala po usunięciu torbiela z jajnika a mojie pytanie dotyczy ile nalerzy sie l-4 po tym zabiegu ponieważ mam ciężką prace co czeba dzwigac po 20 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Najczęściej po takim zabiegu jeśli był wykonywany laparoskopowo utrzymuje się pacjenta na zwolnieniu z pracy na około miesiąc. Po cięciu klasycznym zwolnienie może zostać przedłużone nawet do 2-3 miesięcy. Wszystko zależy od lekarza prowadzącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Jeśli zabieg wykonano laparoskopowo zwolnienie nie będzie raczej dłuższe niż 14 dni. Oczywiście o długości zwolnienia decyduje lekarz prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi