Gość Lidia Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Jak długo nie można ciężko pracować i dźwigać po usunięciu woreczka żółciowego metodą laparoskopową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Do około miesiąca po zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jadwiga Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Czy odczuwanie zgagi jpo usunięciu woreczka jest normalne i co można stosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość V. Skerferyd Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Wczoraj opuściłem szpital, z trzymiesięcznym zwolnieniem lekarskim z zajęć sportowych, na wszelki wypadek możesz zapytać się lekarza rodzinnego. Prawdopodobnie czas ten zależy od Twojej zdolności regeneracji, ale lepiej nie ryzykować, bo z przepukliną nie ma żartów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malva Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Chyba można. Ja po laparoskopi odczuwałam zgagę i jest wporzadku jak na dzisiejszy dzień. Laparoskopi miałam dwa mc. Temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andzrej Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 ile po operacji woreczka mam nie dzwigać? Operacja metodą tradycyjną. Pracuje jako stróż prawa na pierwszej linii i nieraz muszę się tarmosić z różnymi osobnikami? Czy to prawda, że wskazane jest pół roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi