Gość Kamil Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Witam. Odbywam stosunek z moją kobietą raz, dwa razy na tydzień. Nie ma żadnych problemów, wszystko jest okej. Gorzej gdy mamy dłuższą *przerwę*. Zaczyna mnie boleć lewy nasieniowód (i trochę lewe jądro), jakby go rozsadzało od środka. Rozumiem, że zbiera się w nim nadmiar spermy... ale czemu akurat w tym miejscu? Boli mnie coraz mocniej aż do momentu wytrysku (po nim ból powoli, stopniowo ustępuje). Czasami muszę wręcz sobie sam ulżyć - ból staje się nie do wytrzymania. Czemu boli tylko lewy nasieniowód/jądro? Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Romek Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 nadmiar spermy - jeżeli jestes w kontakcie z kobietą przez dłuższy czas bez ejakulacji tak czasami sie dzieje - twoj organizm *świruje hormonalnie* i stąd te bóle. Normalny objaw - nie bój się, wystarczy osiągnac orgazm albo wziac tabletke a bol minie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi