Gość Tomasz Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Pisze poniewaz ostatnio pojawil mi sie przy odbycie, maly, Nie bolesny guzek, nie krwawi i jest twardawy. W mojej rodzinie nikt nie chorowal na nowotwory. Mam 23 lata, nie prowadze siedzacego trybu zycia, jestem dosc aktywny, odzywiam sie normalnie. Bardzo prosze o udzielenie odpowiedzi co to moze byc i jak to wyleczyc,najlepiej samemu,gdyz nigdzie nie moge znalezsc odpowiedzi na moja dolegliwosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ja Mam to samo i Tez nie wiem co mam z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 to jest dziwne bo nie mam pojecia z kad to sie pojawilo??Dbam o higiene, jestem hetero, nie prowadze przesadnie siedzącego trybu zycia, jestem aktywny fizycznie. jakis czas temu siedzialem na wilgotnej ławce wieczorem, to moze byc od tego?? Co robic?Szanowny Panie doktorze, prosimy o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ona Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Ja przypuszczam,że może to być ,,guzek wartowniczy* występujący w przypadku szczeliny odbytu, ale to tylko moje przypuszczenia. Ciekawa jestem, co powie Pan doktor. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Ludzie, Panie doktorze! Ratujcie!!! Cieszy mnie to ze nie jestem sam, bo to strzasznie krępujące, chociaz nikomu tego nie zycze, ale dobrze ze chociaz jest taka strona, jesli ktos cos bedzie wiedzial na ten temat to prosze pisac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi