Gość Marcin K. Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Witam serdecznie. We wrześniu zostanę poddany zabiegowi wydłużenia wędzidełka w jednej z klinik w Warszawie(metoda tradycyjna). Jednak niedawno dowiedziałem się, że można to wykonać przy pomocy lasera CO2. Znam jego zalety i nie ukrywam, że jest to lepsza metoda niż skalpel i szwy. Moje pytanie: Gdzie w Warszawie można taki zabieg wykonać laserem CO2? Jaki jest koszt takiego laserowego zabiegu i czy można go wykonać na NFZ (wersja z laserem)?. Pytam, ponieważ od 3 miesięcy szukałem takiej kliniki i nie znalazłem, a Pan ma pewnie dużo szerszą wiedzę na ten temat. Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Niestety ja też nie znam takiego ośrodka (mimo tego, że szukałem dokładnie w internecie) ani w Warszawie ani w innym rejonie Polski. Jednak metoda klasyczna wcale nie jest dużo gorsza od metody laserowej, to tylko chodzi o użycie lasera w czasie zabiegu. Myślę, że swobodnie powinien Pan się zdecydować na zabieg klasyczny, a nie czekać i szukać innych metod, które może nowocześniejsze, ale zapewne niewiele lepsze. Najważniejsze to znaleźć osobę z dużym doświadczeniem wykonującą ten zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Wroclaw Weigla jest laser..........bo szwow zadnych nie mam, wiec cozby innego to bylo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 mam pytanie co do tego. wczoraj mialem wykonywany owy zabieg. Lekarz nic mi nie zalecił. I tu pojawia się pytanie kiedy mogę zacząć ściągać napletek w dół aby umyć owy. Jak ogolnie wygląda sprawa z higieną. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Laserowy? Bez szwów? Napisz gdzie, jeśli możesz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Kędzierzyn-Koźle, Koźle ul. Roosevelta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi