Gość Darek Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Szanowny Panie doktorze.Już wczesniej korzystałem z Pana rad i mysle ze i tym razem otrzymam odpowiedż. Jestem po operacji na raka głowy tzustki (minął dokladnie rok).Od pewnego czasu pojawiły się bóle zołądka,nasilające, mimo stosowania diety.Zażywam tylko espumisan i prazol.Czy to może być nawrót choroby, gdzie się udać o fachową pomoc,jakie należy zrobić badanie? W czerwcu robiłem kontrolny tomograf i było wszystko w porzadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość A Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 W jakim jest Pan wieku? Czy mial Pan podawaną chemie? Rozumiem ze nie było przerzutów w momencie wykrycia choroby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Mam 43 lata, nie podawano mi chemii, ponieważ stwierdzono że nie ma takiej potrzeby. W momencie wykrycia nie bylo również przerzutów.Po operacji badania w wycinków były też pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Najlepiej w tej sprawie udać się do gastroenterologa i rozważyć wykonanie gastroskopii. Dopiero po tym badaniu wdrożyć odpowiednie postępowanie terapeutyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi