Gość Łukasz Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Podczas oddawania stolca a także podczas kąpieli wystaje mi z odbytu taka jak by cienka podłużna tkanka . Nic mnie nie boli nie krwawi nie piecze nie swędzi ta tkanka wystaje na nie cały centymetr. Zaraz na mięśniach od wewnątrz odbytu wyczułem mały guzek który jak się na ciśnie to boli. Dodam że klika lat temu miałem hemoroidy ale je wyleczyłem zwykłymi czopkami z apteki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 To prawdopodobnie właśnie żylaki odbytu (których nie da się wyleczyć całkowicie zachowawczo), albo być może polip odbytu. W tej sprawie trzeba skonsultować się z chirurgiem najlepiej proktologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adrian Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Mogą to być zarówno polipy hemoroidy lub wysunięcie się części odbytnicy na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sonia Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 mi to wyskoczyło po porodzie...mówią że to przez wysiłek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi