Gość Piotr Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Witam mam 17 lat . od dłuższego czasu mam narośl na jądrze.(Kilka lat) z początku nie przeszkadzała mi ona . Lecz ostatnio zacząłem myśleć o współżyciu z moją partnerką i boje sie że może ją zrazić ta naróść.Narośl jest znacznie większa od mojego jądra ma około 3/5 centymetrów długości i dość sporą objętość. Ma niejednolitą strukturę nie jest twarda,w dotyku przypomina ścięte białko jajka . boje się że to może być jakiś nowotwór . Wem że powinienem zgłosić się z ta sprawą do lekarza ale najpierw chce przeczytać czego mogę się spodziewać . Dziękuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 moim zdaniem byc może jest to najądrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Witam mam 15 lat. Ja też mam powiększone prawe jądro i na jego górnym czubku wyczuwam jakąś malutką twardą gródke może 2-3mm. Tąką gródke tylko mniejszą mam też na czubku lewego jądra. Co to może być czy to jest część najądrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 To raczej tylko głowa najądrza czyli normalna anatomiczna struktura. Jeśli masz w tym względzie wątpliwości powiedz o tym rodzicom i udaj się bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi