Gość Maciek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Witam dzisiaj sciągałem naplet żeby go umyć normalnie ściągnałem i poczułem w lewej części takie pieczenie jak bym pokrzywą tam dotknął , było to z 5 godzin temu , teraz jest mi już lepiej mniej boli , i wogóle boli mnie malutko tylko jak dotykam tego miejsca , przez skórke ale to gdzieś za 5 razem i jak dotknę prącie co to jest. mam 13 lat , niedawno miałem stan zapalny penisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Być może to jeszcze jakiś niewielki stan zapalny. Jeśli obecnie nie występują już dolegliwości to nie ma potrzeby do niepokoju. W razie nawrotu dolegliwości radzę poinformować o tym rodziców i udać się z tym problemem bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi