Gość Dalia Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Witam. Ostatnio niedziele miałam bieg katorżnika (zabawa w wodzie, bagnach, przeszkody itp) i w wodzie dostałam kłodą w żebro pod piersią prawą... gdy coś robię to mnie to boli ( mycie garów, śmianie się, mocne oddychanie itp) a nic nie widać by coś było. Dodam, że ja jeszcze trenuje lekką atletykę, biegam długie dystanse. myślę, że to stłuczenie lekkie i nie wiem ile może się goić to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Takie stłuczenie klatki piersiowej daje często dolegliwości przez okres około 2-3 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dalia Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 dziękuję za odpowiedź ....mam nadzieję, ze szybko przejdzie bo za 3 tygodnie mam Maraton.... a czuję trochę jak biegam ... trzeba być dobrej myśli, że to stłuczenie.a jest możliwość, że przy moim wysiłku może się długo goić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Tak, wysiłek fizyczny w czasie stłuczenia może powodować wolniejsze gojenie. Radziłbym odpocząć chociaż przez tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dalia Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 w moim przypadku ciężko jak na dzień dzisiejszy gdyż mam przygotowania po Maraton, który jest za niecałe 3 tygodnie.... ale dziękuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dalia Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 nie wiem co się stało, ale wczoraj jakby ból mi się nasilił, żebro boli i jakby promieniowało z tyłu jeszcze, dziś trochę też czuję, ale mam nadzieje dalej, że to stłuczenie, i że się tak goi ....i przy moim wysiłku ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi