Gość Adam Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Mam 12 lat, i już od dawna zauważyłem że na górze żołędzia (tam skąd leci mocz) jest zaczerwienione. Jak byłem mały mama poszła ze mną do pediatry i on powiedział żeby to codziennie myc i powinno zejść. Nie pamiętam czy to zeszło ale w każdym razie mama zaprzestała mycia tej części ciała. od niedawna ściągam napletek, i zauważyłem że w pewnym miejscu na skórze to jest tak jakby złączone takim czerwonym czymś i uniemożliwia zdjęcie napletka do rowka. Czy to jest stulejka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 To prawdopodobnie zbyt krótkie wędzidełko napletka uniemożliwiające ściągnięcie całkowite napletka (takie pasemko czerwonej skóry u dołu napletka). Radzę o tym fakcie poinformować rodziców i udać się na konsultację do chirurga dziecięcego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 a da się to jakoś usunąc samemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi