Gość Adrian Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Mam taki problem. Ok pół roku temu moja mama wylała na mnie dokładnie na mojego członka kubek wrzątku. Był zaczerwieniony i opuchnięty . Po ok tygodniu zacząłem mu się przyglądać i na dolnej stronie napletka zobaczyłem kawałek skórki który jest przyklejony do niej i do skórki która okrywa napletek. Myślałem że to stulejka lecz ona by nie pozwalała obciągnąć tej skórki przykrywającej napletek ale się da to zrobić, i tej skórki jest sporo. Trapi mnie ta sprawa. Na obecny moment wszystkie czynności fizjologiczne są poprawne. nic mi nie blokuje oddawania moczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ta skóra to być może anatomiczna część penisa czyli wędzidełko napletka. To normalna struktura. Bez bezpośredniego badania nie wyjaśnię czym ta *skórka* jest. W razie wątpliwości najlepiej w tej sprawie porozmawiaj z ojcem. On po obejrzeniu zapewne wyjaśni Ci czy wszystko jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Dziękuje za odpowiedź stresowałem się tym, ale już mi leiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi