Gość Adrian Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Witam mam 18 lat i niedawno wyszła mi jakas chrosta w rowkwu koło kosci ogonowej peka co jakis czas i leci z niej krew co to moze byc ? Jakas masc na to albo cos ? Czekam na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Radzę w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem bezpośrednio, Takie objawy sugerują występowania torbieli krzyżowej, która zazwyczaj wymaga leczenia zabiegowego. Bez bezpośredniego badania nie wyjaśnię czym może być ta zmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Więć tak byłem u lekarza i powiedziała ze sa to czyraki przepisala masc i mam przed kazdy smarowaniem oczyszczac woda utleniona lub spirytusem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Wykryto u mnie torbiela włosowaty pomiedzy posladkami czytalem ze znieczulenie jest przewaznie miejscowe czy mam prawo do narkozy ogolnej ?Po prostu boje sie byc swiadomy podczas tego zabiegu i wolal bym znieczulenie ogolne czekam na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M Górczak Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Proszę udać się do lekarza - Chirurga, umówić się na spotkanie, znieczulenie zależy od stanu pacjenta, zależy to głównie z lekarzem, lekarz powinien przychylić się do twojej uwagi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi