Gość Iwona Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 W marcu 2009roku przeszłam operację na lewostronną przepuklinę pachwinową była to przepuklina dopiero uwypuklająca sięmwięc odbyła się operacja i założono mi siatkę syntetyczną. Na wypisie ze szpitala było napisane że wszystko przebieglo prawidłowo, bez powikłań. W domu po wypisie miałam ogromny krwiak rozlany i leciała mi krew, gdzieś między szwami. Zalożono mi sączek,, wszystko ładnie się wyszyściło, zarosło i nic mnie nie bolało. Ale po mały dochodziłam do sprawności fizycznej. Moje pytanie jest następujące * dlaczego dość często do tej pory odczuwam jakieś szczypania, czasami aż mnie boli.. Dwa razy byłam już u chirurga u kontroli, bo myślłam że znowu ta przepuklina się odnowiła ale lekarz mówi że nie ma niepokoju do obaw, że to nerwy i mięśnie czuciowetak jeszcze reagują, nie wiem co mam myśleć, czasami jestem załamana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zapewne właśnie się tak dzieje jak mówi chirurg u którego przeprowadza Pani badania kontrolne. Czasami właśnie po operacjach przepuklin z użyciem siatki takie dolegliwości utrzymują się nawet latami na skutek drażnienia nerwów przez użytą siatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwona Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 dziękuję za odpowiedź na moje pytanie, mam nadzieję że tak właśnie u mnie się dzieje.Tym bardziej że przy badaniu nic mnie nie bolało. Pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi