Gość Paulina Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Grałam w siatkówkę i piłka nadziała mi sie na kciuka. Teraz strasznie mnie boli i nie mogę go zginać. Nie jest czerwony, spuchnięty ani siny. Co mi może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Radzę w tej sprawie udać się na oddział SOR. Takie objawy mogą występować w zwichnięciu palca lub nawet złamaniu. Lekarz na SOR (oddziale ratunkowym izby przyjęć) zbada Panią bezpośrednio, zapewne wykona RTG i zaleci dalsze postępowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paulina Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 A czy wystarczy ze mam zalozona blaszke z gabka w srodku i zawiniete bandazem ? Bo ja bym wolala jechac do lekarza ale dziadek twierdzi ze ja panikuje i nic mi nie bedzie, ze pewnie sobie lekko zbilam i zaraz przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Radzę udać się do lekarza, a nie leczyć się samemu, gdyż złe leczenie grozi poważnymi konsekwencjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi