Gość Elzbieta Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Płuca o wzmożonym rysunku naczyniowo oskrzelowym.Czy ten opis ma jakieś znaczenie.Za odpowiedź dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość basia Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Witam Elzbieto pozwole sie podpisac pod twym pytaniem ,,mam podobne ???,nigdzie nie mogłam znalezc odpowiedzi co oznacza taki opis ,,,,U mnie pisze W dolnych oraz dolno przysrodkowych polach obu płuc pogrubiały rysunek płucny zrebowy i oskrzelowy o typie zmian przewlekło zapalnych .Przepona posiada gładkie obrysy ,kąty przyoponowo żebrowe wolne . Serce powiekszone w zakresie lewej komory ,, Moze ktos nam wyjasni co oznacza ten rysunek ??? pozdrawiam basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elżbieta Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Czy ktoś mi odpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Na wyniku z RTG również mi napisano że mam wzmożony rysunek oskrzelowy płuc ale jedyne czego się doszukałam w internecie to że może to być spowodowane przez jakąś alergię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość henryk. Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Również mam opis : płuca o wzmożonym rysunku naczyniowo-oskrzelowym. Nie ukrywam że jestem alergikiem a pora wiosenna więc pylenie...ale chciałbym wiedzieć czy może być to też oznaką innych schorzeń albo początkiem gruźlicy itp...(mam pracę gdzie stykam się ciągle z ludźmi - autobus miejski)... z góry dziękuję za odpowiedź.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxxxxxx Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 naczyniowo oskrzelowy obu płuc prosze o informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgorzata Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Tez mam taki wynik i nie mam pojęcia co mi jest.a lekarz w odległym terminie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi