Gość Michał Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Mój napletek schodzi bez problemu tylko jest problem w tym , że jest zlepiony z rowkiem zażąłedziowym co oznacza , że nie zejdzie do końca oraz jest on troszke zlepiony po prawej stronie żołędzia (jest zlepiony naprawdę niewiele , próbowałem oderwać lecz jesli zaczynam mocniej pociągnąć odczuwam niewielki ból) Stąd moje pytanie co zrobić , udać się do lekarza czy próbować oderwać gwałtownie lub wykonywać stosowne ćwiczenia a jeśli to jakie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Najlepiej delikatnie, systematycznie ćwiczyć ściąganie napletka w całości z żołędzia poza rowek zażołędny. Do ćwiczeń używać nawilżenia np. w formie oliwki dziecięcej. Ćwiczenia wykonywać w ciepłej kąpieli. Jeśli ćwiczenia nie przyniosą efektu w przeciągu kilku miesięcy trzeba w tej sprawie skonsultować się najlepiej z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi