Gość anonim Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Witam, mam 24 lata, współżyć zacząłem w wieku 21 lat z moją partnerką, z którą jestem dalej. Mam taki problem, że gdy zaczynamy się kochać, to po włożeniu penisa do pochwy, bardzo szybko następuje orgazm i wytrysk. Na początku myślałem że to dlatego, że pierwszy raz itp, że wystarczy potrenować i będzie normalnie. Ale minęły 3 lata i dalej! Czasami dwa ruchy i już. Podczas masturbacji wszystko jest w porządku i długi czas do orgazmu. Myśleliśmy, że to np. przez stres, zmęczenie lub inne czynniki, próbowaliśmy wykluczać je, ale ciągle tak samo! W czym może być problem i czy jest jakiś sposób na poprawę? Bo czasami po prostu nie mam ochoty na sex wiedząc, że raz dwa i dziękuję :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Takie problemy są zazwyczaj natury psychologicznej, dlatego najlepiej w tej sprawie udać się do seksuologa. W takiej sytuacji dobre rezultaty daje zastosowanie maści znieczulającej (np. Lignocainum), która opóźnia orgazm przez zablokowanie wrażliwości penisa. Oczywiście co do takiego sposobu postępowania powinien zadecydować seksuolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość k Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Siemka, najlepiej się spuścić 2 razy przed spotkaniem z dziewczyną, w miarę potrzeby można więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anonim Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Pisałem, wszystko było próbowane :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anonim Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 No ja myślę, że przed lekami i innym substytutami udam się do seksuologa na rozmowę. Bardzo możliwe, że zawodzi tutaj psychika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi