Gość Krzysiek Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Dziędobry mam pytanie związane z chorobą jąder,zaczeło to się tak jak miałem 18lat dostałem w jądra,miałem obżek lewego jądra wielkości dwuch pięści,nie poszłem do lekaża bo sie wstydziłem przez koleje 7lat i zaczeły robić się problemy, dostałem skierowanie na zabieg problem znikną na 6 miesięcy,na dzień dzisiejszy lewe jądro jest 5 razy większe od prawego,czuje bul w pachwinie,dyskomfort w chodzeniu problem z ułożeniem sie do snu no i problem z wzwodem,lekarz prowadzący powiedział mi tylko tyle prosze nosić obcisłą bielizne,Proszę o kompętętną opinie,i jak moge się z tego wylechyć?dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Takie objawy raczej sugerują wodniaka jądra. Trudno mi określić dokładnie co może być przyczyną takiego powiększenia jądra, ale zazwyczaj jest to wodniak. Najlepiej z tym problemem udać się do urologa. On po badaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysiek Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Dzięndobry chciałem podziękować za odpowiedż na moje wcześniejsze pytanie. Chciałem jeszcze się dowiedziec jakie są konsekwencje nieleczenia mojej choroby,czy grozi mi coś poważnego? Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Długotrwale istniejący wodniak może zaburzać funkcjonowanie jądra z jego pełnymi konsekwencjami (spadkiem jakości spermy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Czy żylaki odnawiają się po operacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi