Gość weneda Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Witam Serdecznie.wczoraj wyczułam na policzku pod skórą przemieszczający się guzek. Czy to coś poważnego i jak szybko zniknie.jak dotykam to troche boli. dziękuje i pozdrawiam.weneda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Być może to tylko zaczopowany gruczoł łojowy lub potowy skóry twarzy w stanie zapalnym. Takie zmiany z reguły, gdy zachowuje się należytą higienę tej okolicy wycofują się w przeciągu kilku dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natalia Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Witam serdecznia chcialam skonsultowac sie z lekarzem gdyz moj maz ma problem wczoraj sie przerazilismy jak myjac twarz wyczul cos w srodku swojego lewego policzka cos jakby kulka twarda i poruszajaca sie w srodku policzka bardzo sie przerazilismy dzisiaj idzie na konsultacje do lekarza ale juz sie boje i nie daje mi to spokoju co to moze byc i od czego pomocy bardzo sie boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 To prawdopodobnie kaszak często pojawiający się w tkance podskórnej skóry twarzy. Najlepiej ten problem skonsultować z chirurgiem. Jedynym skutecznym sposobem pozbycia się takiego kaszaka jest jego zabiegowe usunięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Proszę o radę, ponieważ strasznie się boję...Mój mąż ok. rok temu przy okazji przeziębienia dość trudnego do wyleczenia wyczuł zgrubienie (guzek wielkości ziarnka grochu) na policzku, bez śladów na zewnątrz czy wewnątrz policzka. Guz sie powiększał i malał po mocnym ściśnięciu (powracał do pierwotnych rozmiarów). Zdjęcie rtg, usg nie wykazało zapalenia zatok w tej okolicy. Dzisiaj wrócił z opisem tomografii, ktora wykazała polipy, zatkanie zatok i wskazanie do zrobienia biopsji (w tkankach miękkich policzka uwidoczniono zgrubienie). Co to może być. Proszę o pomoc, bo strasznie się boję tego czekania....Co z tą profilaktyką jak na wszystko trzeba tak długo czekać/... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aurela Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Javtez mam cos takiego ale to nie boli czyzby to byla jakas kosc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aurela Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Co mam zrobic pytalam sie pani od biologi ale ona nie wie co to jest pomozcie mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Julka Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Też mam takiego guzka w środku buzi na policzku.. taki jakby wytrysk biały,..boli jak dotykam :( POMÓŻCIE CO Z TYM ZROBIĆ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magik28 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 •* przed chwilą Ostatnio wyczułem w policzku kulke jest jak ziarenko grochu jest ruchoma dzisiaji rano opuchła mi cala żuchwa pod tom kulką i i boli przy schylaniu się i nie mam pojęcia co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiktoria Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 ja mam też takiego guzka ale on mi zaczął sinieć i swędzi bardzo się boje pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xFIREx Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Ja mam właśnie takie coś Ale to nic nie boli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madlen Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Czy ktoś z was znalazł odpowiedź? Ja też mam tako guzek który pojawią się tylk przy pochylaniu glowy. Przy infekcji się powiekszyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madlen Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 W dniu 26.01.2011 o 11:50, Gość Monika napisał(a): Proszę o radę, ponieważ strasznie się boję...Mój mąż ok. rok temu przy okazji przeziębienia dość trudnego do wyleczenia wyczuł zgrubienie (guzek wielkości ziarnka grochu) na policzku, bez śladów na zewnątrz czy wewnątrz policzka. Guz sie powiększał i malał po mocnym ściśnięciu (powracał do pierwotnych rozmiarów). Zdjęcie rtg, usg nie wykazało zapalenia zatok w tej okolicy. Dzisiaj wrócił z opisem tomografii, ktora wykazała polipy, zatkanie zatok i wskazanie do zrobienia biopsji (w tkankach miękkich policzka uwidoczniono zgrubienie). Co to może być. Proszę o pomoc, bo strasznie się boję tego czekania....Co z tą profilaktyką jak na wszystko trzeba tak długo czekać/... MONIKA CO BYLO DALEJ? MAM PODOBNY PROBLEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi