Gość Jolcia Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Witam! Mam podrażnione wewnątrz po rozchyleniu warg sromotnych na dole jest przetarcie, które trochę swędzi i boli, nie wiem za bardzo co to jest. Mój chłopak smarował przez jakiś czas jądra żelem lioton 1000 czy jest możliwe, że przeszło to do pochwy i podrażniło czy to coś innego? Zauważyłam jeszcze, że jest taka jakby wydzielina lekko biała czy jest coś co pomoże czy trzeba udać się do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Trzeba udać się z tym problemem do ginekologa. Takie objawy jak Pani opisuje świadczą o grzybiczym zapaleniu pochwy. Musi zacząć się Pani leczyć i Pani chłopak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jolcia Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 mam jeszcze jedno pytanie czy można to smarować maścią clotrimazolum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Tak można, ale najlepiej decyzję w sprawie leczenia podjął po badaniu ginekolog. Samo leczenie miejscowe może być niewystarczające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi