Gość Kamila Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Witam. Od ujścia odbytu w kierunku pochwy powstało zgrubienie jak gdyby skóry było za dużo, a po naciągnięciu tego miejsca guz ten się zmniejsza. Miejsce to nie jest zaczerwienione, nie boli, nie ropieje ani nie krwawi tylko czasami swędzi ale rzadko. Mam to od jakiś 2 tygodni. Czy ktoś wie co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamila Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Chciałam jeszcze dodać, że występuje u mnie uczucie nie pełnego wypróżnienia. Czy ktoś wie co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi