Gość Rafał Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Dwa dni temu mialem niegrozny wypadek motocyklowy. Po tym zdarzeniu spostrzeglem ze moje lewe jadro jest bardzo duze. Nie moge sie poruszac, caly dzien leze w lozku bo wtedy bol nie jest tak uciazliwy. Bylem u lekaza i kazano mi robic tylko oklady wysychajace z altacetu. Niestety to nie pomaga. Co mam dalej robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Być może to silne stłuczenie lub nawet krwiak jądra. Bez badania trudno określić co się dziej zwłaszcza bez wykonania USG. Radzę w tej sprawie pilnie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Mam skierowanie do chirurga. Czym moze grozic taki krwiak lub bardzo silne stluczenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Może doprowadzić do zniszczenia miąższu jądra z pełnymi tego konsekwencjami czyli niewydolnością funkcjonalną jądra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Dziś idę na ultrasonografię. Lekarz przepisał mi tylko antybiotyk ale czuje się dużo dużo lepiej. Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi