Gość Paweł Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Witam : ) Mam 16 lat, gdy penis jest w stanie zwodu skórka z niego schodzi normalnie, leczy gdy penis jest w stanie erekcji to skórka schodzi mi sama bez pomocy ręki tak do połowy. Gdy pomagam sobie ręka czuje dyskomfort i taki jakby ból. Denerwuje się, nie wiem co robić.? Trenować.? Wybrać sie do lekarza.? Pozdrawiam * ) P.S Jakby dało rade to prosiłbym o szybką odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Takie objawy mogą wskazywać na zbyt krótkie wędzidełko napletka. Jeśli rzeczywiście tak jest to jedynie plastyka zabiegowa tego wędzidełka może rozwiązać ten problem. Najlepiej o tym problemie powiedzieć rodzicom i udać się na konsultację do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi