Gość Pan Wacek Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 1.Mam 15 lat i chyba mam stulejkę, i lekko skrzywionego penisa w lewą stronę. Mogę troszeczkę ściągnąć skórę z penisa i wtedy mój penis wydziela bardzo nieprzyjemny zapach i wokół skóry na czubku penisa są małe białe twarde krostki. 2.Czy da się usunąć stulejkę bez obrzezania penisa? 3.Minimalne skrzywienie w lewą stronę jest spowodowane stulejkę? jeżeli tak to czy należy podjąć w tym kierunku jakieś działania w celu naprostowanie go (ale nie operacyjnie)? 4.Co może powodować wydzielanie się nieprzyjemnego zapachu i czy ma to związek ze stulejką ? I jak to leczyć? 5.Ostatnie moje pytanie.Skąd są te małe białe twarde krostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 2.Czy da się usunąć stulejkę bez obrzezania penisa? - tak wykonuje się specjalną plastykę napletka 3.Minimalne skrzywienie w lewą stronę jest spowodowane stulejkę? jeżeli tak to czy należy podjąć w tym kierunku jakieś działania w celu naprostowanie go (ale nie operacyjnie)? - raczej na to nie ma wpływu stulejka 4.Co może powodować wydzielanie się nieprzyjemnego zapachu i czy ma to związek ze stulejką ? I jak to leczyć? - przez stulejkę nie myjesz dokładnie żołędzia penisa, zbiera się tam mastka, która ulega zakażeniu bakteryjnemu dlatego odczuwasz nieprzyjemny zapach, póki nie będziesz mył dokładnie wewnętrznej strony napletka i żołędzia problemu nie rozwiążesz 5.Ostatnie moje pytanie.Skąd są te małe białe twarde krostki? - to właśnie zbite masy mastki czyli wydzieliny napletka gruczołów wewnętrznej strony napletka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pan Wacek Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Skoro te krostki są na skórze po odciągnięciu jej trochę to czy da się je jakoś usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pan Wacek Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 A i czy stulejka ma wpływ na wielkość penisa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi