Gość marcin Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Jądro prawe bolało mnie nieraz a jak dołączyła do tego prawa pachwina bolało mnie przez jeden dzień jądro i pachwina razem.od tamtej pory mam problem ze zwodem i jak dojdzie do zwodu to tylko do jednej erekcji i potem nie mam już zwodu [opada],nigdy nie miałem takich problemów z tym.mam 28 lat zonę i dwójkę dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Trudno napisać cokolwiek bez badania. Najlepiej w tej sprawie skontaktować się z urologiem i wspólnie z nim znaleźć rozwiązanie tego problemu. Ból jądra i pachwiny może mieć związek z wieloma chorobami (najczęściej typu zapalnego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi