Gość aga Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Witam. Jestem po dwóch operacjach. Po pierwszej-laparotomii zrobił mi się brzydki bliznowiec, natomiast po drugiej, późniejszej mam tylko delikatną kreskę, miałam założony tam szew kosmetyczny. Czy mogę pokusić o usunięcie tego bliznowca z nadzieją że nie odrośnie?Po jakim czasie można usuwać bliznowce? Dziękuję z a odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Czy mogę pokusić o usunięcie tego bliznowca z nadzieją że nie odrośnie? - skoro druga blizna jest ładna to prawdopdobnie nie jest to bliznowic, ale przerosła blizna, którą można swobodnie usunąć, o tym jednak musi zadecydować bezpośrednio chirurg Po jakim czasie można usuwać bliznowce? - najwcześniej można po około pół roku, gdy całkowicie się ukształtuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi