Gość Kamil Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Witam mój problem to stulejka wcześniej nie byłem świadom tego iż mam stulejkę gdyż masturbacja i kontakty seksualne nie sprawiały mi niepokojącego bólu ale zauważyłem że mam jakieś połączenie( wiązadełko ) miedzy napletkiem a żołędziem i gdy zakładałem prezerwatywe to się zsuwała wiem ze potrzebuje pomocy specjalisty i operacji usunięcia napletka czy nadcięcia wiązadełka a wstyd nie jest tu przeszkoda i tu zaczyna się moje pytanie chciałbym usunąć mój problem bez rozgłosu a jako że mam prace nie mam za dużo czasu aby pójść na stół a pózniej leżeć w domu przez 2 tygodnie wiec chciałbym się dowiedzieć czy dzień po operacji mógłbym zacząć normalnie pracować? czy trzeba odczekać jakiś czas ? (Moja praca wymaga ruchu i pracy fizycznej nie jest to siedzenie za biurkiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Takie zabiegi wykonuje się w warunkach trybu jednodniowego (u Pana zapewne chodzi o zabieg plastyki wędzidełka napletka). Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z jakąś prywatną kliniką zajmującą się zabiegami urologicznymi. W przypadku pracy fizycznej radziłbym po zabiegu wypoczynek w warunkach domowych przez okres około tygodnia (wygojenie rany pooperacyjnej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi