Gość Ewelina Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Panie doktorze na wargach mniejszych sromowych, na samej gorze, po lewej stronie wyszedł mi guzek wielkosci ziarenka grochu.Byłam u ginekologa stwierdził ,ze to nie bartholini ale tez żle trafił z diagnoza leki mi nie pomogły.Na czubku tego guzka powstała biały łepek, z ktorego samoczynie wyleciała wczoraj ropa .Troszke tylko sie zmniejszył lecz nadal jest twardy i nie chce zejsc.Prosze o pomoc co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Na pewno w tej sprawie należy udać się ponownie do ginekologa na kontrolę skoro leki w żaden sposób nie pomogły. Może wytworzył się jakiś drobny ropień na skutek zaczopowania gruczołów. Być może taki ropień będzie wymagał zabiegowego leczenia (np. nacięcia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi