Gość Magdalena Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Witam, w sobotę na na imprezie ostałam butelką w głowę. Ekspresowo wyrósł mi ogromny guz, do rana znacznie się zmniejszył. teraz po 4 dniach wszytko zeszło mi na nad oko mam śiniaka (podbite oko) i taką fioletową kreskę w końciku. A co najgorsze ten guz , który jest już mniejszy jest miękki tak jakby napełniony wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 To krwiak podskórny. Najlepiej w tej sprawie udać się na konsultację do chirurga. taki krwiak może wymagać nakłucia i opróżnienia. Zaniechanie tych czynności może doprowadzić do zropienia krwiaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi