Gość Anonimus Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Witam na moim penisie po masturbacji pokazala sie na rząłędziu i naplatku dużo czerwonych plamek plamki na naplatku swędzą co robic jestem niepelnoletni a nie chce mówić rodzicom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cezar Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 U mnie tak samo... około 4 tygodni temu były 4 teraz jest ich około `16... co robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Laura Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Witajcie! Bardzo szybko i prosto pozbędziecie się robiąc płukanki co 3-4 godzinki z TANTUM ROSA, mozna kupić saszetki na sztuki, niby na dolegliwosci kobiet swędzenie, pieczenie zaczerwienienia i ogolne podraznienia ja uzywalam tez po porodzie na szybkie gojenie ale męzowi w tej sprawie szybko przyniosło ulge!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość das Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 mam podobny problem i pytanie do czy gdy udam się Androloga to mi pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Weriusz Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Prącie choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aaabbb Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Witam Miałem też Tak i przypadek jak wszyscy tutaj i jak poszedłem do dermatologa to powirdial ze: nie miały na to wpływu zadne kosmetyki i kremy czy żele intymne. Używałem maści *COLTRIMAZOLUM* I działa do pewnego momentu. Ale w moim przypadku było to od zbyt częstego uprawiania sexu i sexu oralnego (tzw.minetka dla niej a później uprawiśnie sexu) okazuje się że moje bakterie w jamie ustnej szkodziły mojemu członkowi i stąd datę problem z płatkami i po pewnym czasie białymi ropnymi i o swedzeniu nie wspomnę. Także ja już nie stosuje takiego czegoś i mam spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edward Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Choroby penisa obrazy foto =>> mojachoroba.pl/lokalizacja/pracie-penis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi