Gość Tomek Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Witam! Mam 16 lat tego roku miałem operacje na zylaki powrozka po lewej stronie, zylaki prawie sie wchlonely waze 55 kg i mam 180 wzrostu a problem w tym ze moje jadra sa STRASZNIE! obwisle 4-5 cm, gram w piłke i gdy idziemy po meczu pod prysznic to koledzy pytaja sie co jest z moimi jadrami? wszyscy maja NORMALNE... Co jest nie tak przy wzwodzie ida one do gory oraz przy zimnym prysznicu w normalnej temp. wisza na 4-5 cm czy to wina zylakow w przeszloci czy moze dzwigaczy jader? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 To nie wina żylaków powrózka nasiennego, ani przebytego zabiegu ich usunięcia. Tak masz skonstruowane dźwigacze jąder. Tak uroda. Nic z tym problemem nie da się zrobić. W razie wątpliwości trzeba skosnsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi