Gość Mathew Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Witam, jestem aktywny seksualnie, z moją obecną partnerką jesteśmy razem 6 miesięcy, natomiast zmiany na napletku zauważyłem około 2-3 tygodnie temu, nie rozpoczęliśmy stosować żadnych udziwnień (poza jakąś próbka przeterminowanego o dzień-dwa żelu nawilżającego) rzecz w tym, że narośla powiększają się jak i powiększa się ich liczba, na początku pojawiła się narośl po prawej (według położenia zdjęcia) następnie na dole, ta urosła w dość szybkim czasie, pojawiły się też małe pręciki wokół, które widać na zdjęciach obawiam się, że ich liczba może się powiększyć, widać na górze małą kropeczkę, także w okolicy końca napletka widać podobne (nie na zdjęciu) co to jest, jak z tym walczyć, na wizytę u dermatologa czeka się do 2 miesięcy, czy można coś zrobić do tego czasu, czy jest zaraźliwe itp. ? Zdjęcie w linku: http://h.imagehost.org/view/0469/IMG_0262 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mathew Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Powinienem jeszcze dodać, że nie używamy prezerwatyw, moja partnerka stosuje tabletki antykoncepcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 To prawdopodobnie brodawki powstałe na podłożu wirusowym. Odpowiednie środki przeciwwirusowe powinny przynieść efekt. Jeśli do tego nie dojdzie należy zastanowić się nad leczeniem zabiegowym (laseroterapia, krioterapia). Dokładne rozpoznanie da dermatolog i on zadecyduje o odpowiednim leczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi