Gość alicja Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Dzisiaj w przedszkolu moj synek wywrocil sie na slzgawce i z jego buzki polala sie dosc obficie krew. Przedszkolanki pzykladaly mu do twarzy lod i krwawienie ustapilo. Kiedy go odbieralam z przedszkola mial tylko troszke poobijana twarz i byl jakos dziwnie spokojny, ale zbytnio sie tym nie przejelam. Jednak nie chcial w domu zjesc mi obiadu twierdzac , ze go bardzo policzek boli a kiedy zajrzalam mu do buzki okazalo sie ze ma tam rane na 1cm a skorka tam odstaje mu na jakies 0,5 cm. Czy powinnam udac sie z tym do lekarza i zszyc rane , a moze rana zagoi sie samoistnie? prosze o pomoc bo juz od 2 godz. nie wiem co robic. Mieszkam na wsi i do lekarza mam dosyc daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Trzeba w tej sprawie pilnie skonsultować się z lekarzem. Najlepiej, żeby rana została zszyta. Gojenie będzie szybsze, mniejszy dyskomfort dla dziecka i blizna śluzówki jamy ustnej mniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi