Gość mati Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Od kilku dni nękały mnie dziwne bóle (niby ucisk) lewego jądra podczas chodzenia lub wysiłku fizycznego. Postanowiłem udać się do lekarza. Zostałem skierowany do specjalisty z podejrzeniem przepukliny pachwinowej. Doktor powiedział ze to raczej nie jest przepuklina i skierował mnie na usg jąder. Okazało się że wykryto żylaki. Jednak jak to doktor powiedział sa zbyt małe by poddawać sie operacji. Lekarz powiedział ze gdyby bóle się nasiliły wtedy się zgłosić na zabieg usunięcia. Jednak uczucie dyskomfortu przy chodzeniu pozostalo :/ Co radzicie zrobić w mojej sytuacji? Może pójść z wynikami usg do innego specjalisty? Każdy sie może mylić. Przyznam że trochę wpływa to na komfort mojego życia i chciałbym się tego pozbyć. Proszę o porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Oczywiście jeśli masz odczucie dyskomfortu może to być wskazaniem do leczenia operacyjnego. Udaj się na konsultacje do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi