Gość Anna(aishka21@amorki.pl) Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Witam. Dziś odebrałam wyniki badań prolaktyny. Niebardzo rozumiem zapis: wyniki : 7,89 ng/ml a w Zakresie referencji mam: 5,0 - 35,0 Co to oznacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 To oznacza, że poziom prolaktyny w Pani przypadku jest prawidłowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna(aishka21@amorki.pl) Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Tutaj jest wczesniejszy wątek : http://forum.echirurgia.pl/temat1601.htm więc co mam teraz zrobić z siostrą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Najlepiej skonsultować się z tym problemem z ginekologiem-endokrynologiem. On powinien dalej zadecydować o ewentualnych dodatkowych badaniach (np. określenie pozostałych hormonów płciowych - estrogenów, progesteronu), może USG i zadecydować o postępowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 odebrałam wyniki i miałam prolatyna 40,59 i prolaktyna 215,48 co to znaczy? ewa_nej@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi