Gość Magda Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Rok temu wycięto mi chirurgicznie znamię barwnikowe z twarzy. Zrobiono badanie histopatologiczne i wszystko było w porządku. Po ok.3 miesiącach pojawiła się w tym miejscu mała kropka i okazało się , że znamię odrasta. Teraz, kiedy minął rok mogę powiedzieć, że rosło do pewnego momentu i już nie rośnie. Zależy mi na tym, aby się tego pozbyć i mam pytanie. Czy mogę usunąć to wznowione znamię laserem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Tak, nie powinno być problemu. Trzeba zapytać się chirurga, który wykonuje takie zabiegi laserowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Dziękuję za odpowiedź. Właśnie nie wiedziałam, czy iść do gabinetu kosmetycznego albo dermatologa i w końcu wybiorę się do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maria Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Mam taki sam problem lecz na plecach. Znamię po prostu odrosło lecz po wycinaniu chirurgicznym, było to znamię łagodne. Mam nadzieje że nie będzie to nic groźnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi