Gość Krzysztof Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Czy 25 dni po operacji przepukliny pachwinowej mogę bez obaw zacząć współżyć z partnerka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Tak, nie ma co do tego przeciwwskazań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 A jakich rzeczy nie mogę wykonywać przez najbliższe 3 miesiące. Czy jest coś czego nigdy mi już nie będzie wolno robić ze względu na przebytą operację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Przez najbliższe 3 miesiące nie należy podnosić dużych ciężarów (takich powyżej15-20 kg), nie nadwyrężać mięśni powłok brzusznych. Po tym okresie praktycznie można robić wszystko tak jakby operacji nigdy nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi